BEDRIJFSSCHADE NA BRAND

Laat bedrijfsschade na brand u niet vellen

Een brandverzekering is een essentiële dekking voor uw bedrijf. Bij schade zorgt onze brandverzekering voor bijna alles. Maar wat na de brand? Een heleboel factoren verhinderen mogelijk dat uw bedrijf het werk kan hervatten. Daarom bieden wij u de ideale aanvulling op uw brandverzekering: de verzekering bedrijfsschade na brand.

  • Wat houdt dit in?

Wist u dat 60% van de bedrijven na een zwaar schadegeval binnen de 5 jaar failliet gaan? U wilt liever niet in dat rijtje staan? Dan is onze dekking bedrijfsschade voor u geen overbodige luxe. Die zorgt ervoor dat uw omzet tijdens de heropbouw gegarandeerd blijft. Zo blijven uw inkomsten gewaarborgd, zelfs terwijl uw productiemiddelen onbruikbaar zijn. Uw activiteit valt stil of wordt vertraagd: wij zorgen ervoor dat uw financiële toestand dezelfde blijft.

  • Niet alleen na brand

Niet enkel bij brand, ook bij onder andere waterschade en ontploffing blijft uw omzet beschermd. Meer weten over de specifieke voorwaarden? Afhankelijk van uw activiteiten stellen wij verschillende formules voor. Contacteer ons voor een gratis offerte!

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 058/41 24 33.