Diefstalverzekering

U bent nog geen slachtoffer geworden van diefstal? Gelukkig. Toch loont het om even na te denken over een verzekering. Als u weet dat er jaarlijks bijna honderdduizend diefstallen gepleegd worden in België, neemt u dan niet liever het zekere voor het onzekere?

 

 

Meer weten over de diefstalverzekering

Een diefstalverzekering is een optionele uitbreiding van uw Brandverzekering Woning, en hierbij dus niet standaard inbegrepen. Met uw Brandverzekering Woning bent u meestal standaard verzekerd voor de beschadigingen aan uw woning bij inbraak. Om ook schade aan uw inboedel (geforceerde deur, ingeslagen venster) te dekken moet u in veel gevallen de optie diefstal in uw brandverzekering onderschrijven. Dan wordt ook de gestolen zaken vergoed. Ook het gebruik van gestolen of verloren huissleutels valt onder inbraak. Vraag ons naar uw verdere specificaties.

 

Hoe kan ik bewijzen wat gestolen werd?

Wij raden steeds aan om een inventarislijst op te maken van uw waardevolle spullen. Enkele foto’s van waardevolle voorwerpen zoals juwelen, zilveren bestek, collectie munten of postzegels, kunnen achteraf zeer nuttig blijken! Bewaar deze op een veilige plaats (liefst ‘buitenshuis’ zoals in de ‘cloud’). Voor juwelen en kunst houdt u best de echtheidscertificaten bij.

Neem contact met ons op.

Of vraag vandaag nog uw offerte aan!

Of bel met een van onze adviseurs.
058 41 24 33