OVER ONS

We plaatsen uw belangen en het welzijn van uw bedrijf voorop

Verzekeringsoplossingen voor uw absolute gemoedsrust

Omdat u belang hecht aan een persoonlijke aanpak, zijn we maar een telefoontje van u verwijderd.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar beschouwen wij het onze opdracht op de belangen van de klant te vrijwaren bij analyse, onderschrijving en schade. Vanuit onze samenwerking met verzekeraars en financiële ondernemingen stellen wij ons tot doel een meerwaarde te betekenen voor onze klant. Dit door vanuit vertrouwen, kwaliteit en onderling overleg een langetermijsrelatie uit te bouwen. Een relatie waarbij wij vanuit de situatie en de behoeften van de klant een aangepaste oplossing wensen aan te bieden. 

Hier zoekt men degelijke oplossingen bij degelijke financiële instellingen.

Elke klant krijgt dan ook een absoluut recht op discretie en de garantie dat wij ter beschikking staan met raad en daad.

Als erkend vastgoedmakelaar zijn we reeds jarenlang thuis in vastgoed aan de westkust met specialisatie in het vastgoedbeheer.

Op die manier hebben wij ook een bijzondere know-how in de relatie van de mede-eigendom, het privatief appartement en de wijze waarop persoonlijke of collectieve verzekeringen tot uitwerking komen.  Zo is ons kantoor erkend door o.a.  de verzekeringsmaatschappijen AG, AXA, BALOISE, ALLIANZ, B-COVER, IBIS, BDM.

Zo bekijken wij het “ technisch beheer of de herstelling “ ook vanuit het verzekeringstechnisch oogpunt en stellen wij ook een dossier samen om desgevallend beroep te doen op de blokpolis.

Heeft u vragen of wilt
u advies op maat?

Maak gerust een afspraak om uw situatie en vragen vrijblijvend te bespreken.
We luisteren en geven u advies in mensentaal.